Våra tjänster

Här kan du läsa mer om våra tjänster

Bilnycklar

Vi kan göra extra bilnycklar till i stort sett alla bilar på dagens marknad. Vi har de flesta nycklar på lager och kan slipa och programmera medans ni väntar.

Optimering

Vi utför optimering och strypning på de flesta bilar. ECO, Steg 1, 2 & 3 med olika tillval. Vi kan även ta bort EGR/DPF, AdBlue m.m..

ECU Styrenhet

Vill bilen inte starta eller reagerar den inte när du trycker ner gaspedalen? Då kan det vara fel på styrenheten. Vi kan både reparera eller renovera olika typer av styrenheter. Hör av dig dig till oss snarast för att undvika fler defekter.

FRM/GM5 Modul

Fungerar inte fönsterhissarna? Centrallåset? Ljus problem trots nya glödlampor? Fel på kodningen? Ingen kommunikation med FRM/GM5 modulen? Ingen fara, vi löser det!

Startspärr

Har du köpt en ny immobilizer och önskar flytta din data? Eller kanske har startspärren ofrivilligt aktiverats? Då kan vi deaktivera den eller reparera förlorad data.

Mätarhus

Vi utför reparation av mätarhus. Många hastighetsmätare från 1999 och nyare innehåller fler chip som har koll på fordonets startspärr och i många fall nyttjas som en styrenhet!

CCC Enhet (Radio) Skärm BMW

Fungerar inte din BMW skärm? Flimmrar den? Stannar på BMW logo? Startar om? Ljudet fungerar inte i bilen? Ingen kommunikation med CCC, NBT, CIC, MULF, CCC-BO, CCC-GW, CCC-ASK, CCC-ANT, HUD, AMPT? Felet är högst troligt på din CCC enhet (Radio). Vi kan reparera den!

Radiokod

Tråkigt utan radio? Har du blivit av med din radiokod? Kräver bilen radiokod av dig? Det är ingen fara, vi brukar ta fram det på ett väldigt smidigt sätt oavsett bil- och årsmodell.

Airbag Modul

Vi raderar permanenta felkoder som inte går att radera med vanlig diagnosutrustning på Airbag styrenheter. Har din bil varit med i krasch? Eller har airbag lampan tänts utan anledning?

Navigation/Kartor

Vill du uppdatera dina kartor? Oavsett bilmärke och navigation kan vi oftast hjälpa dig med allra senaste mjukvaran för just din GPS!
×

 

Hej!

Klicka på en av våra kontakter nedan för att chatta med oss på WhatsApp

× Hur kan vi hjälpa dig?