Våra tjänster

Vad vi gör på AutoHex?

Bilnycklar

Ny bilnyckel? Renovering av den gamla?

Vi kan göra extra bilnycklar till i stort sett alla bilar på dagens marknad. Vi har de flesta nycklar på lager och kan slipa och koda nya nyckeln medans ni väntar.

Optimering

Adblue (SCR), DPF / Eolys, EGR, DTC ?

Vi utför optimering eller fartspärr på de flesta bilarna. ECO, Steg 1, 2 & 3 med olika tillval. Vi kan även ta bort EGR, DPF, AdBlue, DTC och mycket mer..

Motorstyrenhet

ECU, DME, PCM..

Har du problem med ditt motorstyrdon? Vi kan i många fall reparera eller renovera ditt motorstyrdon. Skulle skadan vara alltför stor kan vi koda ett begagnat motorstyrdon till din bil eller klona den gamla. Hör av dig dig till oss snarast för att undvika fler defekter.

FRM & GM5 Modul

Reparation eller inbytesenhet kodad & klar!

Fungerar inte fönsterhissarna? Centrallåset? Ljus problem trots nya glödlampor? Fel på kodningen? Ingen kommunikation med FRM (fotrumsmodul) eller GM5 modulen? Ingen fara! Vi löser det genom reparation eller inbytesenhet som är kodad och klar till din bil!

Startspärr

Immobilizer, transponder, startproblem

Har du råkat tappa din nyckel och vill bilen inte starta mer? Har du ett skadat transponder/chip? Har du bytt någon modul i bilen och därefter vill inte bilen starta? Eller kanske har startspärren ofrivilligt aktiverats? Då kan vi deaktivera den, reparera förlorad data och/eller göra nya chip/transponder till din nyckel för start. Vi kan även klona/koda begagnade immobilizer styrdon.

Mätarhus

ex. VW. Audi, Seat, Skoda, Ford, Volvo m.fl..

Vi utför reparation av olika mätarhus. Många hastighetsmätare från 1999 och nyare innehåller fler chip som har kontakt med fordonets startspärr och i många fall nyttjas som en styrenhet! Ett exempel är VAG bilar intrument (VW, Audi, Seat, Skoda), samt Ford m.fl.. Vi reparerar även äldre och nya Volvo instrument.

CCC Styrenhet BMW

(Radio) Skärm

Fungerar inte din BMW skärm? Flimmrar den? Stannar på BMW logo? Startar om? Ljudet fungerar inte i bilen? Ingen kommunikation med CCC, NBT, CIC, MULF, CCC-BO, CCC-GW, CCC-ASK, CCC-ANT, HUD, AMPT? Felet är högst troligt på din CCC enhet (Radio). Vi kan reparera den!

SRS / Airbag styrdon

Renovering / Reparation av styrdon

Vi raderar permanenta felkoder som inte går att radera med vanlig diagnosutrustning på SRS/airbag styrenheter. Har din bil varit med i krasch? Eller har airbag lampan tänts utan anledning? Vi kan åtgärda de flesta SRS problemen genom renovering eller reparation av SRS styrdonet.

Uppdatering av kartor

BMW, Peugeot & Citroen

Vill du uppdatera dina kartor på din BMW, Peugeot eller Citroen? Vi kan hjälpa dig med allra senaste mjukvaran för just din navigation mediaenhet!